Resnica
Koda izdelka: Resnica

Resnica

Resnica

Osupljiva zgodba o moškemu, ki ima pljučnega raka, bo iz vaših oči izvabila solze, iz vas pa misli o lastnem življenju. Ali niste ravno vi tisti, ki ste enkratni in neponovljivi, in morda tudi naslednji, ki vam bo zdravnik  rekel, da imate raka?


Tudi vam lahko rečejo, da je kemoterapija edina oblika zdravljenja. Jo boste sprejeli, ker vas je strah in ne poznate drugih načinov zdravljenja, kot je to storil moški iz zgodbe Resnica?

Njegovo zgodbo odseva ptič Feniks, ki v svojem prvem preletu Zemlje ugotovi, kako prelepa je, vidi pa tudi človeka, ki v roki drži palico, okoli katere je ovita kača. Asklepijeva palica, simbol zahodne medicine.


Ali bo človek v naslednjem krogu uničil človeštvo z medicino? Ali bo uničil še samega sebe, ker bo vse tisto, kar vzdržuje njegovo telo in duh, spremenil v strup? Ali naš bolni junak iz pričujoče knjige umre istočasno kot druge osebe, ki so bile zdravljene po študiji Agili? Vse to in še več odkrijte v tej zgodbi, ki odkriva marsikaj, kar so nam "bogovi v belem" zamolčali. 

 

Založba: Društvo za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja APIS
Avtor: Ana Malenica
EAN koda: 9789619410707
Leto izdaje: 2016
Št. strani: 237
Širina (mm): 147
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 13
Teža: 354 g
Vezava: Mehka
Na voljo ni mnenja za ta izdelek.