Lešnikov muffin

Sestavine za lešnikov muffin z rozinami:
moka tip 500 (gluten) , lešnik, trsni sladkor, čokolada (sojin lecitin), rozine, vanilin sladkor, cimet,
vzhajalno sredstvo: pecilni prašek, soda bikarbona

 Brez dodanih konzervansov.

Teža: 300 g

Polni: Opalk Katja s.p.
Gospodinjska ul.8
1000 Ljubljana
www.OKdobrote.si

V posodi z mešalnikom dobro zmešamo mokre sestavine:
1 jajce
60 g stopljenega masla ali margarine ali 0,6 dl olja
1,5 dl mleka

* Za izboljšanje okusa lahko dodamo: 1 žlica ruma in 1 žlico limoninega soka
Vsebino kozarca OK dobrot dodamo mokrim sestavinam in vse skupaj na hitro premešamo.
Z maso napolnimo pekač za muffine, ter ga postavimo v predhodno segreto pečico na 180˙C in
pečemo 15 - 20 minut.
Ko so pečeni, jih vzamemo iz pečice in še 5 minut pustimo v pekaču.
V kolikor nimamo pekača za muffine, vzamemo po dva papirnata modelčka in jih napolnimo do 2/3.

8,50€
* Kozarec / Vrečka: